torstai 18. syyskuuta 2014

Päivä 5 takana

Huh. Se olisi sitten päivä 5 kin jo nähty. Oli melko haastava päivä. Ei niinkään dieetin takia vaan alamahakivun. :/ Tuntui, että oli pinna todella kireällä. Eikä sitä ainakaan vähentänyt kaupunkireissu 6.5 kilon lasta ja kaukaloa kantaen.. Tuli siinä ainakin ilmainen treeni. Reissun tunsin nahoissani illalla, kun iski jumalaton nälkä. Vissiin tuli kulutettua ne vähäisetkin kalorit :) onneksi Vichy auttoi by Lidl.


Päivän ruokalista oli taas lyhyt ja ytimekäs.

Klo 11 Suklaa-toffee (tää on kyllä vaan parasta!)
Klo 14 Vihanneskeitto puolikas (yyh, sain alas kun tuunailin vähän mausteilla {suolaa ja sipulijauhetta}..alkaa hiukan jo tökkimään..)
Klo 17 Vihanneskeitto puolikas (kohta on pakko lähteä etsimään muita suolaisia pussivaihtoehtoja..oisko Xtravaganzakeskuksella, kun ei netistä saanut :/
Klo 20 Suklaa toffee (helpotus, tää on niin hyvää!)

Vettä tuli juotua hiukan niukasti ja sen kyllä huomasi ilta yhdeksän aikoihin, kun iski nälkä. Onneksi siihen auttoi veden juonti. Vettä tarvitsisi juoda tasaisesti pitkin päivää, jotta rasvanpoltto pysyisi vauhdissa. Rasvanpalaminen kun tarvitsee todella paljon vettä.

Hurjaa! Se olisi enää pari päivää tätä viikoa jäljellä ja sitten pääsee purkamaan tänne teille ekan viikon tulokset. Rakastan niin taulukoiden tekemistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti