lauantai 13. syyskuuta 2014

Laihdutuskuurin pääperiaatteet Xtravaganza VLCD täysvauhti

Heipähei ja tervetuloa lukemaan laihdutusblogiani!

Tästä se sitten lähtisi. Tai no onhan kohta jo ensimmäinen kidutuspäivä jo takana :)

eli siis

hommannimi olisi seuraava:

Tavoitteena olisi laihduttaa ja saada kropasta rasvaa palamaan ketoosin avulla. Lähtökohta on minulla se, että kiloja on kertynyt lähivuosina huonon ruokavalion ja parin raskauden yhteispelillä ja raskaudesta sain muistoksi myös roikkuvan alavatsan, jes..

Lapseni ovat nyt 2v9kk ja 5kk. Joku varmaan miettii, että eihän nyt voi vielä kuuria aloittaa imettävänä äitinä. Mutta en siis imetä enää viime viikon lopetuksen/maidon tulon tyrehtymisen jälkeen, joten ajattelin sitten aikaistaa tämän projektin aloitusta.

Tässä olisi seuraavan 3 viikon sapuskat. Näiden lisäksi tarjolla olisi Vichyä, raanavettä, ehkä lasillinen silloin tällöin Pepsimaxia  (5 dl 2kcal), kalaöljykapseleita, kohtuudella aamuin illoin aloe vera juomaa (tärkeät vitamiinit ja antioksidantteja sekä illalla toimii vatsahappojen ph-neutralisoijana) sekä suolapurkki tarpeen vaatiessa.


Päivän ruokalista: 3 pussia päivässä niin, että päivässä vähintään 1 suolainen keitto. Vettä pitäisi saada alas varmaan vähintään 3 litraa päivä, mutta oma tavoite olisi vähintään 4.5 litraa päivä. Periaatteessa tämän päälle voi syödä kaloritonta ruokaa, mutta siinä piilee aina repeämisen vaara. Tiedättehän, jos otat yhden voin ottaa myös toisen ja kymmenenkin, joten pysyttelen vain pusseissa ja välttämättömyyksissä. :) <vielä hymyilyttää, mutta eiköhän se tästä hyydy>

Pääperiaatteena kuurissa on, että BMI yli 28 omaavat voivat tätä täysvauhtia käyttää. Oma aloitus BMI ni on 34.2. eli melkoinen pläski :)

Ja eikun jatkamaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti