tiistai 16. syyskuuta 2014

Päivä 3 takana ja dramaattinen käännekohta

Se olisi 3. päivä takana ja siinä riittikin ihmeteltävää. Aluksi aamusta heräsin ennen lapsia. Vaikka yleensä herään vasta, kun ensimmäinen alkaa höpöttää. Toisekseen ihmettelin, kun ei ollut oikeastaan nälkä vaikka maha toki tuntuu tyhjältä melkein koko ajan, mutta sellainen kuvottava nälän tunne kurkussa uupui.. ja kieli oli jo hieman valkoinen



Päätin siis loikoilla sängyssä hiukan yli kymmeneen ennen kuin nousin ylös.

Päivän ruokalistaksi suunnittelin seuraavaa

Klo 10:30 Suklaa-toffee (kukaan ei arvaa mikä on mun lemppari)
Klo 14 Vihanneskeitto puolikas (pirun nettikaupassa ei ollut muuta suolaista, joten laitoin heille menemään hieman suolaista palautetta)
Klo 17 Vihanneskeitto puolikas ja
Klo 20 Vanilja

muut päivän eväät aloe vera, kalaöljykapselit, d-vitamiini, Sodastream vesi 4.5 litraa sekä Pepsimax 2 dl. Lisäksi otin tänään ja myös jatkossa magnesiumia, kun tuntuu, että pohkeet kramppaa. Auttoi kyllä.

Joku varmaan jo pohtii, että miksi helkkarissa tuo eukko kiskoo tuota Pepsiä?!? No siitä syystä, että olen hieman aikaisemmin addiktoitunut siihen (en käytä lainkaan kahvia), joten ajattelin pudottaa sen pois pikkuhiljaa enkä kertarykäisyllä :)

Tänään jaksoi jo tehdä kaikenlaista kotosalla. Ulkona kävin sen verran mitä 3-vuotiaan lapsen kanssa täytyy, mutta muutoin otin vielä melko rennosti. Pesinpyykkiä, lajittelin lasten pienet vaatteet, tein tytölle perunavelliä, kun pyysi ja siivosin vaatehuoneen.

Jonkinasteista virittyneisyyttä ja energioiden lisäystä ken ties havaittavissa?!? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti